Unt pentru ornare

Data: 30-03-2014, Categorii: Sfaturi culinare, de: admin
unt pentru ornare
  • Dificultate: Medie
  • Portii: 5
  • Timp: 1 ora
  • Citit de: 1,958 ori
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Folosirea untului pentru ornare: se confecţionează un mic cornet din celofan cu vârful foarte ascuţit. Se umple cornetul cu unt moale şi se strânge de sus, forţând în felul acesta untul să iasă prin vârful cornetului, sub forma unei şuviţe subţiri, cu care se fac ornamentele dorite. Dacă strângând cornetul, untul nu iese din el, atunci se taie foarte puţin la vârf. În cazul când şuviţa de unt nu este suficient de subţire, atunci se face un alt cornet de celofan, în care se introduce primul. Se strânge cu mâna cornetul de sus, iar cu cealaltă se conduce vârful, formând orice fel de ornamente sau litere.

 

 

Vizitatorii nostri au mai cautat si:

Ingrediente:

Comentarii prin Facebook