Tortilla cu legume

Data: 29-11-2013, Categorii: Spania, de: admin
tortillia
  • Citit de: 878 ori
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
Loading...

 

Ingrediente:

1 ardei gras rosu, 1 ceapa, 3 linguri ulei, 300 g cartofi fierti in coaja, 1 rosie, 125 g mazare congelata, 2 linguri

patrunjel tocat, 1 lingurita frunze de cimbru, sare, 8 oua, 100 ml lapte, 1/2 lingurita praf de curry, 1/2 lingurita boia,

piper, nucsoara

Mod de preparare:

Preparare cca. 20 min. Coacere cca. 35 min. Cca. 435 calorii/portie Ingrediente pentru 4 portii

1.Se spala, se curata si se taie mic ardeiul gras. Se curata ceapa, se toaca si se caleste. Se adauga ardeiul gras si se

calesc impreuna.

2.Se decojesc cartofii, se taie felii. Se spala, se curata si se taie cuburi rosiile. Ambele se adauga la ardeiul gras,

impreuna cu mazarea si se condimenteaza cu patrunjel, cimbru si sare. Se prajesc putin si se asaza intr-o forma de

sufleu unsa.

3.Cuptorul se incinge la 180 de grade. Ouale se bat cu lapte, curry, boia, sare, piper si nucsoara.

4.Amestecul de cartofi si legume se acopera cu ou si se coace cca. 35 min. Se scoate si se taie bucati. Se orneaza cu

verdeata proaspata si masline.

Comentarii prin Facebook