Supa crema de dovleac

Data: 23-01-2014, Categorii: Borsuri, supe, ciorbe, de: admin
supa crema de dovleac
  • Citit de: 1,095 ori
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Ingrediente:
1 bucata de dovleac,
gogosari din conserva,
1 cub Knorr Legume,
250 gr. smantana,
ghimbir,
scortisoara,
nucsoara,
sare, piper,
ardei iute

Mod de preparare:
Cubul Knorr se pune la inceputul prepararii, ca baza pentru mancare.
Se fierbe dovleacul alaturi de cubul Knorr, se scurge de apa (apa ramasa se pastreaza) si se da
prin blender (mixer) sau se paseaza pana devine o pasta. Se amesteca dovleacul pasat cu apa
in care a fiert, gogosarii taiati felii subtiri, ghimbir, scortisoara, nucsoara, sarea, piperul si
ardeiul iute. Se lasa sa fiarba. La sfarsit se pune smantana.

Comentarii prin Facebook