Clatite chinezesti cu carne si legume

Data: 17-01-2014, Categorii: China, de: admin
6a00d8341c660253ef01538ebb24fc970b
  • Dificultate: medie
  • Timp: 60 de minute
  • Citit de: 1,033 ori
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
Loading...

Ingrediente:
Aluat: 60g faina, 2 oua, 1/2 l.c. sare, 40g unt
Umplutura: 400g piept de rata, 80g morcovi , 80g pere, 50g muguri de soia, 20g ghimbir
proaspat, 40g alune americane, 2 l.s sos de soia, 1 leg de ceapa verde, sare, piper.

 

Mod de preparare:
Faina se amesteca cu 125 ml apa, oua, sare si 1/2 din unt si se vor prajii cu cealata 1/2. Carnea se
taie felii subtiri ,morcovul se taie felii subtiri .para se taie felii subtiri,se curata mugurii de
soia,ghimbirul se da prin razatoare si se amesteca cu sosul de soia. Intr-o tigaie se topeste pielita
de pe piept si in ea se trage carnea,se cond se ad morcovul ,para,sosul de soia,se lasa sa scada
dupa care se ad alunele prajite fara grasime, mugurii de soia, se toarna pe fiecare clatita si pliaza
dublu se taie ceapa verde marunt si se presara peste clatite in momentul servirii.

Ingrediente:

Comentarii prin Facebook