Ciorba de miel cu menta

Data: 28-11-2013, Categorii: Borsuri, supe, ciorbe, de: admin
ciorba de miel
  • Dificultate: greu
  • Citit de: 902 ori
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Ingrediente:

250 g carne de miel, taiata in bucati mici, 1 ceasca ulei, 1 ceapa mare, 1 lingura pasta de tomate, 2-3 rosii, 1 lamaie, 1 ceasca paste, sare, ardei rosu, menta.

Mod de preparare:

Se amesteca ceapa cu carnea, in ulei, la foc mic. Se adauga patrunjel si se amesteca pana ce carnea devine maronie, apoi rosiile taiate, pasta de tomate, sarea, mirodeniile si se amesteca. Se adauga apa cat sa acopere carnea si se fierbe, tot la foc mic, pana se patrunde carnea. Se adauga pastele si ardeiul si se fierbe la foc mic. Se serveste fierbinte, presarata frunze de menta uscate, sfaramate, si zeama de lamaie.

Ingrediente:

Comentarii prin Facebook