Chec aperitiv

Data: 22-12-2013, Categorii: Aperitive, de: admin
dsc03377ie8
  • Dificultate: mediu
  • Citit de: 1,119 ori
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...

Ingrediente:

  •  300 g cascaval ras
  •  300 g parizer
  •  4 oua fierte tari
  •  4 oua crude
  •  3-4 linguri smantana
  •  3-4 linguri faina
  •  sare, piper

Mod de preparare:
Se bat cele 4 oua crude cu telul, se adauga cascavalul ras, parizerul taiat cubulete, smantana, faina, sarea si piperul. Tava de chec se tapeteaza cu ulei si faina, se pune jumatate din compozitie, se adauga ouale fierte taiate pe lung, iar deasupra se toarne restul de compozitie. Se pune in cuptorul incins si se coace 20 de minute. Se serveste rece, taiata felii.

Ingrediente:

Comentarii prin Facebook